Bouw mee aan onze nieuwe tribune

Beste Orchideefan!

Al meer dan 50 jaar proberen we als klein gezelschap Tielen en omstreken op theatergebied in de watten te leggen. Misschien ben je de afgelopen jaren wel komen kijken naar een van onze geweldige producties als: Het Geitenbelang,  FAK, The sound of Music, Diplodokus Deks, Radio Thielen, Marius, Fanny & César, Schmetterling, Marat de Sade…

Sommige stukken waren op locatie, maar de meeste gewoon op onze theaterzolder. Daar kunnen jullie in een knusse theaterstoel genieten van onze enthousiaste acteurs. Om ervoor te zorgen dat jullie comfortabel kunnen blijven zitten, moeten we dringend investeren in een nieuwe tribune en stoelen.

Een grote investering, wat voor een kleine vereniging als Tejater de Orchidee niet evident is. We ontvangen alvast van de gemeente Kasterlee een welkome subsidie en we hebben de voorbije jaren ook zelf een spaarpotje aangelegd.  Helaas hebben we hiermee niet voldoende. Daarom willen we jullie om een gunst vragen (dat is nochtans niet van onze gewoonte). Bij deze een warme oproep om een symbolische stoel te schenken aan de Orchidee!

Concreet zoeken we orchideefans (toeschouwers, vriendengroepen, zelfstandigen, bedrijven…) die elk één of meerdere stoelen van 100 euro willen schenken.

Wat krijg je hiervoor in de plaats?

  • Je naam wordt vereeuwigd in de Orchidee.
  • Je woont gratis de exclusieve voorstelling bij van onze productie in november 2015.
  • Je wordt vermeld (indien gewenst) in onze digitale communicatie zoals Facebook, website en nieuwsbrief.
  • Je ontvangt een naamsvermelding in de drie programmaboekjes van seizoen 2015-2016.
  • Indien gewenst, ontvang je een onkostennota, die je kan inbrengen bij je belastingsaangifte.
  • Eeuwige dankbaarheid en applaus.

Wil je graag een stoel schenken?

  1. Vul volgend formulier online in.
  2. Stort voor 15 augustus 100 euro (of een veelvoud er van) op het rekeningnummer van Mijn Stoel – Tejater De Orchidee: BE43 1043 6681 0601 en vermeld hierbij je (bedrijfs)naam.

Heb je nog vragen?
Aarzel niet om ze te stellen via mijnstoel@deorchidee.be of aan Lien Van Ballaer (0499 26 24 55).

Dankjewel! Dankjewel! Dankjewel!

Warme groeten
Tejater De Orchidee

1 gedachte over “Bouw mee aan onze nieuwe tribune”

Reacties zijn gesloten.