Gastvoorstelling van Vol Pension: Mistero Boef, kapottesloef

Ik word geboren, ik huil, ik schreeuw, ik dood, ik laat mij doden, ik maak liefde, ik zwoeg, ik lach, ik bid, ik geloof, ik geloof niet, ik krepeer, ik denk er over na en ik zing”.

volpension

Als titel van het originele “Ci ragiono e canto”, van Dario Fo, kan dit wel tellen. Maar het dekt wel de lading van Mistero Boef Kapottesloef.

Wie herinnert zich niet de legendarische liederen uit Mistero Buffo, die heerlijke songs bewerkt door Wannes Van de Velde. Vol Pension is er in ieder geval “zot” van, van de Wannes én van zijn muziek. Die zotternij willen ze graag met jullie delen. Maar ook de mysterieuze verhalen hebben hun niet losgelaten. Zelfs vandaag nog zijn ze relevant. Honderd jaar na de waanzin van de “Grooten Oorlog” lijkt het toch dat we nog niet zoveel geleerd hebben uit ons verleden. Gruwelijke misdaden, miljoenen mensen op de vlucht, zinloze slachtingen, ze teisteren elke dag nog ons netvlies. Gelukkig is niet alles kommer en kwel en kunnen we zelfs met recht en rede feesten en vieren: een kindje wordt geboren, de eerste schooldag, een nieuw lief, een huwelijk, een leuke theateravond, vrienden onder elkaar, een pint drinken.

Met Mistero Boef Kapottesloef blaast Vol Pension nieuw leven in deze heerlijke songs. Flink afgestoft en met nagelnieuwe arrangementen speelt “Vol Pension” zich de ziel uit het lijf. Ze nodigen je graag uit op een “full option” avond gekruid met theater en muziek. Elke noot, elk akkoord, ieder woord, iedere zinspeling,  alle speelscènes hebben we maandenlang geplaatst, aangepast, herschreven, tot een nieuw en schitterend anderhalf uur durend spektakel.

Een voorsmaakje
https://www.youtube.com/watch?v=X1lbikTCFos  of  https://www.youtube.com/watch?v=8RrMjR0Ja5c

Facebookpagina
https://www.facebook.com/MisteroBoefKapottesloefVolPension

Meer info en reservatie
walter.van_roy@telenet.be of 0475/96 02 99.

Speeldata

13 en 14 juni om 20u00.

Locatie

Deze voorstelling wordt gespeeld in eigen theater.

Crew

Staf Dierckx (viool, gitaar en zang)
Paul De Winter (spel, gitaar en zang)
Luc Ceulemans (accordeon en zang)
Edith Vande Schoor (spel, percussie en zang)
Walter Van Roy (spel, gitaar en zang)

Arrangementen: Staf Dierckx

Teksten en spelregie: Staf Dierckx en Walter Van Roy

 

1 gedachte over “Gastvoorstelling van Vol Pension: Mistero Boef, kapottesloef”

  1. Staf Dierckx

    Heel blij dat we in dit prachtige theater kunnen/mogen spelen. Het is, by the way: Vol Pension.
    Broers
    Staf

Reacties zijn gesloten.